NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Tips om je huis zo goed mogelijk te beveiligen

2 Minuten lezen
huis beveiligen tips

Thuis moet een plek zijn waar je graag bent en waar je je veilig voelt. Uit cijfers van het CBS blijkt dat er ongeveer 65.000 inbraken per jaar plaatsvinden in Nederland. In deze blog wil ik je daarom tips geven om jouw woning goed te beveiligen, waardoor de kans op een inbraak aanzienlijk afneemt. Zo kunnen de sloten diensten van een slotenmakersbedrijf jou bijvoorbeeld helpen een veiligere woning te maken.

Doe je deur goed op slot

Wil je de kans op inbrekers massaal verkleinen, dan zorg je ervoor dat je de deuren goed op slot doet als je gaat slapen of weggaat. Met een veiligheidsslot op jouw deur wordt het heel lastig voor inbrekers. De grootste vijand van inbrekers is eigenlijk de tijd, want ze willen zo snel mogelijk weg zijn, om risico’s te vermijden. Voor zo’n veiligheidsslot moet je zijn bij een goede slotenmaker. Het begint echter allemaal bij jezelf, want je moet consequent je deuren en ramen opslaat draaien, wees hier niet laks in. 

Een alarmsysteem

Heb je meer geld om te investeren en nog betere bewaking nodig, dan is een goed alarmsysteem een goeie optie. Inbrekers willen zo snel mogelijk te werk gaan, maar ook zo onopvallend mogelijk. Als er een alarm afgaat, schrikken de inbrekers en worden er ook mensen wakker. Dit vergroot de kans dat daders weg gaan zonder iets te kunnen stelen of zelfs gepakt worden. Pas wel op met inbrekers, omdat ze wel eens geweld willen plegen als ze gesnapt worden. Mijn advies is om altijd zo snel mogelijk de politie in te schakelen.

Maak het inbrekers niet gemakkelijk

Veel inbrekers kiezen heel specifiek de woningen waar ze in gaan breken. De Slotenmakers in Zoetermeer kunnen jou overigens uitleggen waar je op moet letten om inbraak te voorkomen. Ze kijken naar de mogelijkheden en bepalen waar ze makkelijker succesvol te werk kunnen gaan. Geef ze geen belangrijkere informatie en vermijd dus social media platformen als je op vakantie gaat. Inbrekers lezen zo dat jij drie weken weg bent en gebruiken deze informatie. Ook als je thuis bent wil je ervoor dat inbrekers geen waardevolle spullen zien liggen. Laat geen autosleutels slingeren, want inbrekers zijn zo binnen en ook zo weer weg.

Sloten met keurmerk

Je hoeft niet per se een duur alarmsysteem te installeren om het inbrekers lastiger te maken. Op https://slotenmakersinleiden.nl/slotenmaker-voorschoten/ vind je alle moderne gekeurde sloten. Goede veiligheidssloten met een keurmerk zorgen er al voor dat de kans aanzienlijk kleiner wordt op een inbraak. Daarnaast moet je dus oppassen met waardevolle spullen en social media, want inbrekers loeren op kansen. Hopelijk heb je er nooit last van, maar mochten ze het proberen, dan kun je beter goed voorbereid zijn.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Door middel van investeringen kun je inbraken voorkomen

2 Minuten lezen
Wist je dat er in Nederland wekelijks meer dan 500 inbraken plaatsvinden? Een aantal jaar geleden lag dit aantal nog een stuk…
Beveiliging

Met deze tips kun je jouw woning beter beveiligen

2 Minuten lezen
Het aantal inbraakpogingen piekt altijd in de zomer, maar ondanks dat deze periode achter ons ligt is het toch handig om goede…
Beveiliging

Veiligheid van je spullen garanderen met deze tips

2 Minuten lezen
Een mens bezit veel spullen die voor het overgrote deel van de tijd thuis liggen. Een slotenmaker kan met zijn diensten voor…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *