NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Zo maakt Budget Verhuisservice het verhuizen makkelijk

1 Minuten lezen
makkelijk verhuizen

Bent u van plan om binnenkort te gaan verhuizen maar heeft u nog geen hulp kunnen regelen voor deze stressvolle dag? Dan kunt u terecht bij Budget Verhuisservice. Budget Verhuisservice is al jarenlang toonaangevend in het vakgebied en heeft al meer dan 9000 klanten naar tevredenheid geholpen. Bent u nog niet begonnen met het inpakken van uw spullen? In dit artikel zullen wij u een aantal tips geven over het inpakken van uw spullen! 

Algemene tips

Vaak proberen mensen de dozen tot de nok toe te vullen. Met lichte spullen kan dit niet zo veel kwaad maar u zult merken dat dit met bepaalde spullen niet gaat werken. Zo zijn boeken in grote getale bijvoorbeeld enorm zwaar. Dit maakt het tillen van de verhuisdozen een stuk lastiger en bovendien moet u rekening houden dat de dozen kunnen scheuren. Kies door ook niet voor normale dozen maar voor dozen die geschikt zijn voor de verhuizing. Deze kunt u bij bijna elke bouwmarkt verkrijgen! Zoek ook van tevoren op hoe je speciale goederen vervoert, zoals een ventilator box.

Kwetsbare spullen

Bij een aantal spullen moet u extra aandacht geven aan het inpakken. Zo zijn flesjes met vloeistof erg lastig in te pakken omdat deze kunnen gaan lekken. Daarom raden wij aan om deze flesjes af te plakken met wat huishoudfolie. Zodoende zorgt u ervoor dat de flessen niet gaan lekken. Vervolgens draait u de dop er weer op. Sommige spullen zoals servies zijn natuurlijk breekbaar. Zorg er dan ook voor dat u deze spullen zo zorgvuldig mogelijk inpakt. U kunt hiervoor bubbeltjesplastic of inpakpapier gebruiken. Het is echter nog handiger om dit te doen met uw kleding of handdoeken want deze moeten toch mee!

Sommige meubels verdienen ook wat meer aandacht om mee te nemen. Je wilt bijvoorbeeld niet dat je mooie industriƫle eetkamerstoel beschadigd wordt.

U kunt de ruimte tussen de glazen bijvoorbeeld vullen met sokken. Borden kunt u inpakken met wat handdoeken. Vouw een handdoek om de borden heen en plak de handdoek af.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Zorgeloos zelfstandig verhuizen

1 Minuten lezen
Nederlanders verhuizen gemiddeld 7 keer in hun hele leven. In 2017 was dit aantal nog 1,88 miljoen mensen volgens het CBS. Enkele…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *