NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

Voetbalkooi door De Wit Hekwerk

1 Minuten lezen
voetbalkooi hekwerken

Als men een voetbalkooi van De Wit Hekwerk wil dan kan men ons daarvoor bellen. We hebben veel ervaring met het plaatsen van hekwerken die met een voetbalkooi vergelijkbaar zijn zoals de dubbelstaafmat hekken. We kunnen een grasveld of kunstgrasveld omringen met de benodigde metalen spijlen die voorkomen dat voetballen tijdens het spelen van het veld worden gespeeld. Dat maakt het handig voor de spelers zelf die dan enkel op het gras zelf hoeven te blijven. Ook is het veiliger voor omstanders die beschermd worden door de kooi die de bal binnenhoudt.

Een hek plaatsen rondom een voetbalcourt is daarom een handig idee, wil men verzekeren dat er geen overlast ontstaat door de sporters. Een hekwerk met een ballenvangernet kan verder een aanwinst zijn om te voorkomen dat men de bal alsnog moet halen. Dit kan ook worden verholpen met voetbalkooien die lange zijwanden hebben. Wenst men dus een voetbalkooi, haal er dan één bij De Wit Hekwerk.

Voetbalcourts met hekwerk

Men kan op speelpleintjes hekwerken neerzetten die een voetbalkooi maken. Deze zijn handig om kleine ruimte in een voetbalveld om te toveren die anders ongeschikt zouden zijn in die buurt. Een voetbalcourt met tegels die omringd wordt met een hekwerk maakt dat men er naar hartenlust kan spelen zonder dat men iemand stoort. Wanneer de achterwanden en zijwanden hoog genoeg worden gemaakt kan men zodoende alsnog hard schieten met de bal zonder dat men bang hoeft te zijn dat er ruiten breken. Dergelijke voetbalkooien zijn voor speedsoccer of als pannaveld. Wil men dus zo’n voetbalcourt neem dan eens een kijkje bij De Wit Hekwerk. Daar vindt men alles over de voetbalkooi.

Ander soort kooien

Een voetbalkooi neerzetten is mooi als men graag in een vrij beperkte ruimte wil voetballen. Deze kooien zijn er in varianten te vinden die nog een additie bezitten. Zo kunnen ze uitgebreid worden met een basket of kan er een groot aluminium doel bij geplaatst worden. Een voetbalkooi kan op die manier multifunctioneel ingezet worden.

Gerelateerde berichten
Tuin

Waar je op kunt letten bij het kopen van een glijbaan

2 Minuten lezen
Wanneer je een glijbaan gaat kopen voor je kind houd je rekening met het budget. Daarnaast zorg je ervoor dat je de…
Tuin

Informatie en tips over kunstgras in de tuin

2 Minuten lezen
Sportterreinen zijn bespeelbaar in alle weersomstandigheden, en er is weinig onderhoud nodig. De meeste types zijn ook redelijk slijtvast en men gemakkelijk…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *