NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Lifestyle

Noordwijk bezienswaardigheden tips

1 Minuten lezen

Woont u in Noordwijk of wilt u er even aan dagje op uit, dan is er genoeg te beleven in en rondom Noordwijk. Voor alle leeftijden zijn er leuke en leerzame bezienswaardigheden. In dit artikelen worden een paar tips gegeven over de bezienswaardigheden in Noordwijk. Van musea tot mooie stranden, en van bloementuinen tot de beste restaurants. In Noordwijk zult u zich niet vervelen, wees daar maar niet bang voor.

Overnachten Golden Tulip Leiden en Noordwijk

Een dagje erop uit gaan of zelfs een paar dagen is het lekkerste als je ook kan verblijven in een mooi hotel of Noordwijk en Leiden. Dit geeft je echt het gevoel dat je erop uit bent en zo kom je ook meer tot rust. De Golden Tulip in Leiden is een ideaal hotel. Het ligt aan zee en je hebt dus een prachtig uitzicht. Door deze ideale locatie kunt u uw dag of weekend optimaal beleven. Dit hotel is ook perfect om met uw bedrijf te vergaderen. Zo kan je op een prachtige locatie bijvoorbeeld gelijk indruk maken op partners waarmee u werkt. 

Naturalis

Om even terug te komen op de bezienswaardigheden van Noordwijk, zullen we verder gaan met een uniek museum: Naturalis. Dit museum bevindt zich in Leiden, daar ben je dus binnen een paar minuten met het openbaar vervoer of met uw eigen vervoer. Dit is een museum dat u een keer gezien moet hebben. De prehistorische natuur staat centraal bij dit museum. U zult uw ogen uitkijken. Van Dinosauriërs van 10 meter lang tot de meest unieke opgezette insecten en dieren. Niemand zal meer zeggen dat musea saai zijn na dit gezien te hebben. Ideaal om ook met het hele gezin te bezichtigen. 

Keukenhof

Naast Naturalis is Keukenhof iets wat u niet mag missen. Dit is voor de echte cultuursnuivers. Sommige mensen vinden het zelfs de mooiste plek op aarde. Vandaar dat er ook miljoenen mensen van over de hele wereld naar Nederland komen om het te kunnen zien, elk jaar weer. In de lente kijkt u uw ogen uit. Je kan inspiratie opdoen of lekker ontspannen en genieten van de mooiste bloemen. Er is meer dan 30 hectare aan bloemen. Daarnaast worden er ook regelmatig bloemenshows gegeven en kan je prachtige kunstwerken bekijken.

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *